Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu la vârful PSD: Cioloș îi suflă lui Iohannis electoratul #rezist

flux24.ro
iohannis-ciolos

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat vineri, la Drobeta Turnu Severin, că fostul premier Dacian Cioloș începe să preia tot mai mult din electoratul #rezist, în dauna președintelui Klaus Iohannis.

”Avem nu-știu-câte motive pentru suspendare. Dacă nu am fi avut președinția rotativă acum, cu siguranță am fi luat act și demersul era dus până la capăt. Lumea ne cere, în mod constant, să mergem pe suspendare”, a spus Codrin Ștefănescu.

„El încalcă Constituția și legile în mod repetat în această idee, că se vrea suspendat, cred că ăsta este calculul pe care l-au făcut consultanții lui externi și interni: 'Fă orice este posibil ca să te suspende ăștia, că dacă te suspendă PSD-ul, mai ai o șansă în fața electoratului #rezist pe care începe din ce în ce mai mult să-l preia Cioloș', pentru că Iohannis de-asta face și pentru asta sunt în stare toate taberele de dreapta să arunce toată țara în aer fără scrupule. Ne-am prins. Și atunci trebuie să fim noi deștepți, inteligenți, să nu exportăm scandalul intern pe care nu l-am generat noi”, a adăugat secretarul general al PSD, într-o conferință de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.