Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu ȘOCANT pentru Simona Halep: Românca ar putea rămâne fără antrenor! Cine i-l fură pe Cahill

www.digisport.ro
Simona Halep Darren Cahill

Simona Halep a devenit lider mondial sub comanda lui Darren Cahill, dar și cu ajutorul lui Andrei Pavel, însă românca poate rămâne fără antrenorul australian, care este pe lista unui star din circuitul masculin, anunță Digisport.ro.

Elvețienii de la 24 Heures au anunțat că Stanislas Wawrinka (32 de ani, locul 9 ATP) ar fi interesat de o colaborare cu antrenorul australian în vârstă de 52 de ani. Jucătorul din Țara Cantoanelor tocmai s-a despărțit de Magnus Norman și are o listă cu mai multe nume pentru o colaborare pe viitor: fratele său mai mare, Jonathan Wawrinka, dar și Darren Cahill, Yannick Fattebert, Claudio Mezzadrisau Mikael Tillstrom.

Citește și: Cum ar putea ajunge Simona Halep în semifinalele Turneului Campioanelor: Jocurile de culise din grupa româncei

De la începutul anului 2016, Darren Cahill a devenit antrenor cu normă întreagă al Simonei Halep, australianul având o relație excelentă cu sportiva originară din Constanța.

De colaborarea cu acesta se leagă și cele mai mari succese din cariera jucătoarei din România, printre care se numără, în acest an, a doua finală disputată la un turneu de Grand Slam și urcarea pe primul loc în lume. La ultima și cea mai importantă performanță a contribuit și cooptarea în staff a lui Andrei Pavel, cel despre care chiar ea spune că i-a fost idol în copilărie.

Citește și: Simona Halep e FAVORIZATĂ la Turneul Campioanelor: Decizia FĂRĂ PRECEDENT luată de organizatori care o poate duce în semifinale

În acest moment, Simona Halep și Darren Cahill se află la Singapore, acolo unde participă la Turneul Campioanelor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.