Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum ar putea ajunge Simona Halep în semifinalele Turneului Campioanelor: Jocurile de culise din grupa româncei

gettyimages.com
Simona Halep Caroline Wozniacki

Simona Halep a fost învinsă categoric de către daneza Caroline Wozniacki, dar şansele de calificare în semifinalele Turneului Campioanelor e încă deschisă pentru româncă. Grupa Roşie e una extrem de echilibrată. Simona Halep, Caroline Garcia și Elina Svitolina, au șanse notabile de a obține locul doi în grupă, conform gsp.ro.

Citește și: EXCLUSIV! Dezvăluiri bombă la DNA! Mai mulţi politicieni – lideri în corzi! Ce spune SRI

Un rol determinant în stabilirea celei de-a doua jucătoare care merge mai departe îl va avea tot daneza, care, paradoxal, are o şansă bună să-şi aleagă adversara pe care să o înfrunte în semifinale, dar și cealaltă jucătoare din grupe care să o urmeze în penultimul act. Daneza joacă vineri, de la ora 11:00, ultimul meci din grupă în fața franțuzoaicei Caroline Garcia. În cazul unei victorii, daneza termină grupa pe primul loc și, pe deasupra, îi facilitează drumul Simonei Halep către semifinale.

Citeşte şi: O vedetă mondială a fost ARESTATĂ: Un campion european distribuia substanțe dopante

În același timp, Wozniacki, care e sigură de calificare, nu și de poziţia pe care o va ocupa în grupă, ar putea alege calea unei înfrângeri cu Garcia şi un posibil loc 2 în grupă. Scenariu care s-ar îndeplini doar dacă va pierde cu Garcia, iar Svitolina o va învinge pe Halep. În acest caz, daneza ar fi sub Garcia şi ar da în semifinale peste Karolina Pliskova, cea care va câștiga Grupa Albă. Wozniacki are un ascendent considerabil în disputele cu jucătoarea cehă, pe care o conduce cu 5-3 în raportul meciurilor directe, și nu ar spune "nu" unei dispute cu jucătoarea în fața căreia se simte atât de bine și are antidotul pentru a-i neutraliza jocul ofensiv.

Citește și: Legea a fost aprobată: Ce categorie de bugetari pot cere recalcularea pensiei

În cazul unei înfrângeri cu 2-0 în faţa lui Garcia, Wozniacki o poate scoate din calculele calificării pe Simona dacă românca nu va câştiga cu acelaşi scor. Dacă Halep bate în decisiv şi franţuzoaica în minimum de seturi, cele trei ar avea câte două victorii, iar Simona şi Garcia ar fi la egalitate la setaveraj, scor 4-3, situaţie în care va conta procentajul game-urilor câştigate, acolo unde franţuzoaica stă mai bine, mai spune sursa citată.

1. Caroline Wozniacki 4-0

2. Simona Halep 2-2

3. Caroline Garcia 2-3

4. Elina Svitolina 1-4

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.