Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu pesimist pentru fotbalul german - Bundesliga ar putea fi reluată în 2021

Bundesliga

Virusologul german Jonas Schmidt-Chanasit, de la Institutul de boli tropicale Berhard-Nocht din Hamburg, consideră că întreruperea competiţiilor de fotbal se va prelungi până în 2021 şi actualul sezon nu va putea fi dus până la capăt, relatează EFE potrivit Agerpres.

''Nu cred că în aprilie va fi posibil să vorbim că se vor juca meciuri. Nici cu porţile închise nu este posibil, pentru că meciurile au potenţialul de a strânge oameni în casele lor pentru a le urmări'', a declarat Schmidt-Chanasit la canalul de televiziune NRD.

Campionatul german de fotbal Bundesliga a fost suspendat până la 2 aprilie, dar acum această dată de reluare a meciurilor este considerată iluzorie de tot mai mulţi.

Directorul administrativ al Ligii germane de fotbal (DFL), Christian Seifert, a opinat că partidele cu porţile închise sunt unica posibilitate de a salva sezonul şi de a salva de la insolvenţă unele cluburi.

Schmidt-Chanasit nu crede că sunt şanse ca actualul sezon să se încheie: ''Sunt convins că se va juca doar de anul viitor. Nu cred că ar fi realist să gândim că acest sezon s-ar putea încheia. Se poate vedea ce se întâmplă în Europa şi ce va urma. Fotbalul are o mare influenţă în dinamică de răspândire a virusului''.

Germania a raportat până joi 16.626 cazuri pozitive la virusul Covid-19 şi 44 decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.