Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENARIU TERIBIL în PSD: Cum se pregătește ANIHILAREA lui Klaus Iohannis

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis zambet rade

PSD pune la cale un scenariu teribil prin care se pregătește anihilarea lui Klaus Iohannis. Conform lui Eugen Nicolicea, liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, "tehnic" ar fi posibil un scenariu politic prin care coalitia PSD - ALDE sa il suspende pe presedintele Klaus Iohannis. Asta, fara ca suspendarea sa fie sa urmata de un referendum de demitere.

Conform acestui scenariu, guvernul condus de Sevil Shhaideh ar fi instalat cat timp Iohannis e suspendat. Asta pentru că presedinte interimar ar deveni presedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Informații explozive ale jurnaliștilor pun într-o nouă lumină dispariția lui Sebastian Ghiță. Șeful Direcției Operațiuni Speciale, instituția care îl monitoriza pe inculpatul fugar, surprins la o petrecere cu un protejat al lui Ponta

"Putem suspenda presedintele, dar fara sa mergem la referendum de demitere. Tehnic se poate si asa: il suspendam in Parlament, punem guvernu, apoi revocam hotararea Parlamentului de suspendare a presedintelui si nu mai facem referendum de demitere. Noi nu vrem suspendare, vrem linist", a spus Nicolicea la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.