Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariul 'Daniel Morar şef la DNA' l-a scos din minţi pe un fost ministru: 'Un nenorocit'

Daniel Morar

Un fost ministru liberal a lansat acuzaţii uluitoare în direct la România TV. Scenariul conform căruia Daniel Morar i-ar lua locul Laurei Codruţa Kovesi şa DNA, dacă aceasta va fi revocată din funcţie, l-a scos din minţi pe Decebal Traian Remeş. Fostul ministru liberal, dar şi ţărănist l-a desfiinţat pur şi simplu pe judecător.

"Plecarea unde şi-a dus Mutu iapa a zeitei anticoruptie ar fi buna. Aducerea lui Daniel Morar ar fi o tragedie. În Ardeal părinţii îi alintă lui Daniel îi spun Deniel. Băsescu l-a extras pe acest nenorocit de procuror care a băgat în închisoare un om fără nicio vină, pe un domn Ciupe. Nenorocitul de Băsescu s-a justificat că avea un om de curaj.", a tunat Remeş la emisiunea  lui Victor Ciutacu.

Atacul lui Remeş nu s-a oprit aici. remeş spune că Morar a băgat mai mulţi oameni nevinovaţi la puşcărie. "Dacă un om e promovat la şefia DNA pentru că a băgat un nevinovat la închisoare e prea mult. A început cu Năastase, a continuat cu remeş. Băsescu i-a dat listă. După ce i-a băgat pe toţi la închisoare. Acum aduce altul la DNA să ducă pe alţii la zu house. Nu fac legătură cu limba sasului, dar ar fi o nenorocire. Să ne ferească Dumnezeu de acest Daniel Morar. De ce să îl aducă sasul pe Daniel Morar la DNA? Poate ca să îşi recupereze casele.", a mai spus Remeş.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.