Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariul lui Radu Tudor: 'Revine Nicolae Ciucă premier?'

Radu Tudor

Scandalul din cadrul coaliției de guvernare duce la diverse scenarii posibile dincolo de un înlocuitor pentru postul de ministru al Sănătății, protagonistul Vlad Voiculescu. USR-PLUS a anunțat că-și retrage sprijinul pentru premierul Florin Cîțu, după ce liderii formațiunii și-au exprimat dezacordul pentru modul în care a fost exclus Voiculescu din Guvern.

Se discuctă în spațiul public chiar și de o rocadă între Florin Cîțu și Ludovic Orban pentru funcția de premier. Jurnalistul Radu Tudor, de la Antena 3, propune un alt scenariu puțin vehiculat în mediul politic: posibilitatea ca ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, să preia această funcție în cazul în care partidul USR-PLUS rămâne ferm pe poziție.

„Dacă Alianța USR PLUS ramane ferm împotriva lui Florin Cîţu, revine Orban prim ministru? Sau mai degraba fostul premier interimar Nicolae Ionel Ciucă?”, se întreabă gazetarul Radu Tudor pe pagina sa de Facebook.

Nicolae Ciucă este ministru al Apărării Naționale în cadrul Guvernului României. În perioada 7 decembrie 2020 - 23 decembrie 2020, acesta a ocupat funcția de prim-ministru interimar al României în urma demisiei lui Ludovic Orban.

Citește și: Ministrul Ciucă, primele declaraţii despre retragerea sutelor de militari români din Afganistan: 'România va acţiona în acord cu deciziile aliate' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.