Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene ca în filme în Argeș - Polițiștii au tras mai multe focuri de armă pentru prinderea a patru tineri. Indivizii au reușit să scape

pistol arma

Polițiștii din Argeș au tras mai multe focuri de armă, în noaptea de duminică spre luni, pentru prinderea a patru tineri care se aflau într-o mașină a cărui șofer nu a oprit la semnalele oamenilor legii. Nimeni nu a fost rănit, însă indivizii au reușit să scape, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanții IPJ Argeș au precizat că, în noaptea de duminică spre luni, polițiștii din Pitești au vrut să oprească un autoturism, dar șoferul și-a continuat drumul, astfel că oamenii legii au pornit în urmărirea mașinii.

Traian Băsescu intervine în scandalul care a explodat la Tarom: 'E o prostie. Acest om va trebui să răspundă în faţa legii'

„Autoturismul a rămas suspendat pe un câmp, iar ocupanții au fugit, fără a fi identificați până în prezent. În urmărirea acestora a fost făcut uz de armament, fără a fi rănite persoane sau produse pagube”, au transmis reprezentanții Poliției Argeș.

Cercetările continuă pentru identificarea și prinderea bărbaților.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că au fost trase cinci focuri de armă în plan vertical.

Mașina este înmatriculată în străinătate, iar în interior polițiștii nu au găsit obiecte ce ar putea proveni din comiterea unor infracțiuni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.