Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene cutremurătoare: doi tineri au murit și alți doi sunt în stare gravă, după ce s-au drogat la Saga Festival, în București

Ultima Ora breaking news

Scene dramatice la Saga Festival București. Doi tineri au murit și alți doi sunt în stare gravă după ce au consumat droguri, anunță Realitatea.  Polițiștii au ridicat 30 de tineri care aveau asupra lor substanțe interzise.

În cele două zile de festival, doi tineri au decedat în urma consumului de droguri. Alți doi se află în prezent în stare critică, la Terapie Intensivă, internați la Spitalul de Urgență Floreasca.

În total, 5 tineri au intrat în stop cardio-respirator în timpul concertului de vineri seară. Toți au fost testați pozitiv la droguri.

Un tânăr de 25 de ani a murit şi alți doi erau în stare critică la terapie intensivă, după ce ar fi consumat droguri la Festivalul Saga desfăşurat pe Arena Naţională din Capitală. Tânărul, din Republica Moldova, a ajuns la Spitalul Sfântul Pantelimon în șoc cardio-respirator și a fost declarat decedat în ambulanță.

La câteva ore de la decesul acestuia, o a doua victimă a fost anunțată. Medicii au constatat decesul unui al doilea tânăr dintre cei care au ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Sfântul Pantelimon, potrivit Realitatea PLUS.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.