Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene cutremurătoare în Timiș: Sinucigaș îndepărtat cu greu de pe calea ferată din fața trenului care se apropia

www.ziuaconstanta.ro
cale ferată

Pompierii militari timişoreni, alături de câţiva cetăţeni, au reuşit, miercuri seara, să salveze viaţa unui bărbat care voia să se sinucidă, aşezându-se pe linia ferată, iar trenul de pe relaţia Timişoara-Bucureşti era aşteptat să treacă în scurt timp, întrucât barierele erau lăsate, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că în jurul orei 19.25, s-a primit un apel la 112 prin care un cetăţean "disperat" anunţa că un bărbat stă întins pe calea ferată şi că barierele sunt lăsate, iar trenul poate veni în orice moment. Fiind în apropierea unităţii ISU, un echipaj de pompieri cu o autospecială de primă intervenţie şi un echipaj SMURD s-au îndreptat de urgenţă spre locul indicat.

Citește și: A fost descoperit primul ‘acoperit’ din USR! S-a lăsat cu o demisie din echipa Barna

"Sosiţi la locul intervenţiei, pompierii au observat cum mai multe persoane încercau să ridice bărbatul care stătea întins pe şine. Imediat, aceştia au sărit în ajutorul cetăţenilor şi astfel au reuşit să îndepărteze bărbatul din zona de pericol. Nici nu au reuşit bine să se îndepărteze de calea ferată, că trenul a trecut pe lângă ei. Astăzi, acel bărbat a primit o nouă şansă la viaţă de la câţiva oameni inimoşi care nu au trecut indiferenţi pe lângă el. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijirile medicale necesare", a afirmat Elena Megherea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.