Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene de coșmar - Un autobuz plin cu călători a luat foc în Oradea

autobuz Oradea

Un autobuz din Oradea a luat foc joi dimineață în timp ce transporta călători. Toți pasagerii și șoferul au reușit să coboare, iar incendiul a fost stins de pompieri. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bihor, incendiul a izbucnit într-un autobuz care circula pe șoseaua Borșului din Oradea. În interior se aflau șoferul și 10 pasageri. Nu au existat persoane rănite, au precizat autoritățile.

„Apelul prin care s-a semnalat producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor, în jurul orei 06.25, la fața locului fiind mobilizate imediat, două echipaje din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și ambulanța SMURD a subunității. În momentul sesizării incendiului, șoferul a oprit autobuzul, toate cele 11 persoane autoevacuându-se la timp, din autovehicul”, au anunțat reprezentanții ISU.

Pompierii au localizat și lichidat rapid incendiul, reușind să împiedice propagarea acestuia la întregul autobuz. Au ars materiale combustibile din compartimentul motor și stopul din stânga spate, au precizat pompierii. Cauza probabilă a incendiului este un conductor electric defect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.