Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene de GROAZĂ - Focuri de ARMĂ la sediul afacerii soţiei fostului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor

AJC.com
foc de arma, pistol

Au fost momente de groază pentru soţia fostului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Femeia acuză că un bărbat a deschis focul cu un pistol asupra sediului firmei sale. "Speriată, aceasta a chemat imediat poliţia. Le-a spus că se simte ameninţată de când a făcut publice abuzurile comise de fostul procuror şef al DNA Oradea, Ciprian Man.

Citește și: Klaus Iohannis a făcut SPECTACOL la Cotroceni și a citat din Constituție. Apel: 'Dragi români, vă aștept la referendum pe 26 mai' (VIDEO)

Geamul securizat a fost găurit în 4 locuri, însă au fost găsite pe trotuarul din fața clădirii doar doua cartușe.

Acestea aveau calibrul de 5 mm, susțin polițiștii veniți la fața locului.

Totul a fost descoperit joi seară, cand femeia a venit să verifice dacă totul este în regulă la firma. Când a văzut geamul crăpat și urmele lăsate de împușcături, a sunat la 112.

Femeia sustine ca se simte amenintțată, iar acest incident nu este unul izolat. Spune ca ar fi urmarită pe stradă, că îi sună telefonul în fiecare noapte la aceeași oră si primeste mesaje de intimidare. Problemele avute cu fostul procuror sef al DNA Oradea, Ciprian Man, ar fi sursa tuturor amenințărilor din ultimii ani, suțtine femeia", potrivit Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.