Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene de groază la Giurgiu: un bărbat a decedat, după ce a fost înjunghiat în urma unui conflict în trafic

newsweek.com
China atac cuțit

Poliţiştii giurgiuveni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor în legătură cu cazul unui bărbat în vârstă de 32 de ani care a decedat după ce a fost înjunghiat în urma unui conflict în trafic, trei bărbaţi cu vârste de 18, 27 şi 38 de ani fiind conduşi la audieri, informează Agerpres.

"Poliţia oraşului Bolintin Vale a fost sesizată în data de 1 februarie, prin SNUAU 112, de către personalul medical din cadrul unei unităţi spitaliceşti din comuna Floreşti Stoeneşti, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că la camera de gardă a fost adus un bărbat care prezenta leziuni prin înjunghiere şi, ulterior, acesta a decedat. Din primele verificări a fost stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 32 de ani din comuna Floreşti Stoeneşti se deplasa cu autoturismul pe DJ 404, între localităţile Floreşti şi Găiseni, un alt autoturism în care se aflau trei persoane, printre care şi un bărbat de 38 de ani, i-ar fi blocat calea autoturismului, ar fi coborât din acesta, iar în urma unui conflict spontan, bărbatul de 32 de ani a fost înjunghiat", se arată într-un comunicat de presă emis joi de IPJ Giurgiu.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă condusă de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Bărbatul de 38 de ani, dar şi celelalte două persoane care se aflau cu acesta în autoturism, respectiv doi tineri de 18 şi 27 de ani, au fost identificaţi şi conduşi la audieri.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.