Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene de groază: Un cunoscut avocat pakistanez a fost împușcat mortal în interiorul unui tribunal

ciocanel judecator

Un cunoscut avocat pakistanez a fost împușcat mortal în interiorul unui tribunal, a anunțat Poliția, potrivit CNN. Un avocat pakistanez cunoscut și activist pentru drepturile omului a fost împușcat mortal luni în clădirea unui tribunal din orașul Peshawar, în nord-vestul țării, potrivit poliției. Abdul Latif Afridi, în vârstă de 79 de ani, fost președinte al baroului Curții Supreme de Justiție din Pakistan, a fost împușcat de șase ori într-o sală a Înaltei Curți din Peshawar, a declarat pentru CNN ofițerul de poliție din Capital City, Muhammad Ijaz Khan.

Khan l-a identificat pe suspect ca fiind avocatul junior Adnan Sami Afridi, în vârstă de 24 de ani. Acesta a fost arestat preventiv. Martorul Hayat Roghani a declarat că presupusul atacator a ridicat mâinile pentru a se preda după împușcături, spunând că s-a răzbunat pentru moartea tatălui său. De asemenea, poliția a declarat pentru CNN că presupusul pistolar a spus că a fost o crimă din răzbunare.

Tatăl suspectului, avocatul Samiullah Afridi, a fost ucis de persoane necunoscute în 2015. La vremea respectivă, două grupuri militante au revendicat responsabilitatea pentru uciderea lui Afridi. Acesta a lucrat pentru medicul care a ajutat CIA să-l caute pe Osama bin Laden.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.