Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene dramatice la Tulcea - O adolescentă a sărit de la etajul patru pentru a se salva dintr-un incendiu

incendiu pompieri

O adolescentă din oraşul Tulcea a sărit de la etajul al patrulea al unui bloc, iar alte două persoane s-au intoxicat cu fum, după ce apartamentul în care se aflau a fost cuprins de incendiu, în noaptea de miercuri spre joi, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, notează Agerpres.

Adolescenta, în vârstă de 15 ani, a sărit de la etaj înainte de sosirea pompierilor şi fost găsită conştientă în faţa blocului, cu multiple traumatisme provocate de căderea de la înălţime. Ea a fost transportată la spital, împreună cu cele două persoane intoxicate cu fum, care s-au autoevacuat.

Pentru stingerea incendiului au intervenit cinci echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea, precum şi o ambulanţă SAJ.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat într-un dormitor al apartamentului, iar în urma intervenţiei s-a împiedicat extinderea flăcărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.