Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE INCREDIBILE în Bacău: Tânăr ARESTAT, după ce a violat un bărbat de 30 de ani și i-a dat foc casei

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un tânăr de 18 ani a fost reținut de polițiști după ce a violat un bărbat de 30 de ani și apoi i-a dat foc casei, pentru a se răzbuna. Instanța a decis arestarea agresorului, anunță MEDIAFAX.

Polițiștii din Bacău l-au reținut pe tânărul de 18 ani, din comuna Motoșeni, după ce a violat un bărbat de 30 de ani și i-a dat foc casei.

Citește și: Klaus Iohannis, despre rectificarea bugetară: Vom avea o situație complicată a bugetului

Conform anchetatorilor, totul a început joia trecută, când un bărbat de 30 de ani, din comună, ar fi fost bătut și violat, pe stradă, de un tânăr de 18 ani, pe motiv că i-ar fi datorat o sumă de bani.

„Ulterior, tânărul de 18 ani a urmărit victima până la domiciliul acesteia unde, a pătruns fără drept şi a înnoptat, împotriva voinţei bărbatului de 30 ani. A doua zi, respectiv la data de 3 aprilie, în jurul orei 18:00, în absenţa victimei, tânărul de 18 ani a revenit la locuinţa persoanei vătămate, imobil pe care l-a incendiat”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru.

Oamenii legii au reuşit depistarea tânărului de 18 ani, acuzat de violare de domiciliu, distrugere, lovire sau alte violenţe şi viol.

Citește și: Klaus Iohannis aduce vești bune: Primim în această săptămână 2,5 milioane de măști pentru medici, 5 milioane de măști pentru forţe de ordine, 8 milioane de măști care vor ajunge la populație

Poliţiştii au înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Podu Turcului propunerile legale, iar instanța a dispus duminică măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.