Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE INCREDIBILE într-un avion: Mai mulți parlamentari au bătut un individ ce voia să deschidă ușa, în zbor

TWITTER
avion alerta

Un individ a încercat să deschidă uşa unui avion de pasageri, în timpul unui zbor pe ruta Moscova-Chişinău, bărbatul fiind imobilizat de parlamentari socialişti din Republica Moldova care au făcut parte din delegaţia preşedintelui Igor Dodon în cursul vizitei efectuate în Rusia.

Incidentul de securitate a avut loc, joi, la bordul unui avion al companiei Air Moldova care zbura de la Moscova la Chişinău. Un pasager a încercat să deschidă o uşă exterioară, în timp ce avionul se afla la altitudinea de 10.000 de metri.

Citește și: Firea: ‘Decizia de ieri nu creează niciun efect. Companiile puteau fi contestate’

La bordul aeronavei se aflau inclusiv nouă deputaţi socialişti moldoveni care se întorceau din Rusia. Ei au făcut parte din delegaţia preşedintelui moldovean, Igor Dodon, în timpul vizitei acestuia la Moscova, informează publicaţia Argumente şi Fapte Moldova (Argumenty i Fakty Moldova) şi agenţia Tass.

"Ne aflam la altitudinea de croazieră de 10.000 de metri, iar o însoţitoare de bord a venit la mine şi mi-a cerut ajutorul. Mi-a spus că un pasager vrea să deschidă uşa avionului şi să sară. M-am dus după însoţitoarea de bord, l-am împins pe individ de la uşă şi am încercat să îl calmez fără a provoca panică la bord", a declarat deputatul socialist Grigore Novak.

Citește și: Există salarii de lux în radioul public! Cât primește lunar șeful SSR

Raisa Novischi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova, a confirmat, pentru Unimedia.info, producerea incidentului, precizând că suspectul nu a fost reţinut deoarece nu a fost depusă nicio plângere împotriva lui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.