Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene INCREDIBILE la un spital: Un pacient a fost târât pe scări până la parter, după ce s-a baricadat într-un salon

ANTENA 3
pacient tarat pe scari in spital

Scenele s-au întâmplat în Spitalul Judeţean din Botoșani, în noaptea de duminică spre luni. Un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din Botoşani, adus la spital de poliţie, după ce a provocat scandal în familie, a creat scene greu de imaginat într-o unitate sanitară, informează Antena 3.

Bărbatul, internat într-un salon de la etajul trei al spitalului, s-a baricadat în interior, blocând uşa cu paturile din salon. Ulterior, cu o tăblie de la pat, a spart un geam şi a început să ameninţe cadrele medicale.

Speriate, acestea au apelat la ajutorul jandarmilor, dar, pentru că oamenii legii nu au reuşit să se înţeleagă cu el, patru jandarmi s-au echipat cu echipamentul special pentru revolte, cu scuturi şi căşti şi au spart uşa, după care au folosit spray-ul iritant lacrimogen.

"Bărbatul a ieşit din salon, s-a comportat zgomotos după care, din informaţiile primite, s-a baricadat în interiorul salonului şi a provocat distrugerea parţială a încăperii", a declarat Ioan Asaftei, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Nici aşa, însă, pacientul agresiv nu s-a calmat, fiind nevoie ca acesta să fie imobilizat şi culcat la pământ. A fost scos mai mult târât din salon până la parter, de unde o ambulanţă l-a preluat şi transportat la Secţia de Psihiatrie.

"În această dimineață, la ora 05.00, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la Spitalul Mavromati, personalul medical sesizând prin apel 112 faptul că un bărbat internat a devenit agresiv. Jandarmii au procedat la imobilizarea bărbatului, care între timp a blocat ușa de intrare în salon cu câteva pături și a spart sticla de la fereastră. În urma verificărilor efectuate, au fost întocmite acte de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, iar bărbatul a fost internat la Secția de Psihiatrie", a precizat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Botoşani.

Bărbatul a fost transportat iniţial la spital după ce cineva a sunat la 112 spunând că acesta îşi sechestrază soţia.

"În noaptea de duminică spre luni am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie din municipiul Botoşani ar fi sechestrată în locuinţă. Poliţiştii care s-au deplasat la adresa indicată au constatat că cele sesizate nu se confirmă, însă, soţul femeii avea un comportament recalcitrant motiv pentru care a fost preluat de poliţişti şi transportat la o unitate spitalicească", a declarat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.