Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR acuză scene incredibile la CCR: O angajată ar fi încercat să îl scoată cu forța pe Cristian Seidler din sediu

seidler

Deputatul USR Cristian Seidler a fost informat, prin e-mail joi după-amiază, că nu mai are acces la dosarul de obiecţie de neconstituţionalitate pe legea privind schimbarea modului de alegere a preşedintelui României, cu trei luni mai repede decât finalul mandatului preşedintelui în funcţie.

Seidler acuză că a fost dat afară cu forța din sediul CCR

Pentru că telefonic nu a primit o explicaţie pentru acest gest, vineri dimineaţă a mers la sediul Curţii pentru a lămuri situaţia şi niciun funcţionar nu a dorit să-i ofere aceste clarificări, ba mai mult, o angajată a CCR a încercat, abuziv, să-l dea afară din sediul instituţiei.

„A fost, efectiv, un teatru absurd. Nu doar că nu am fost lămurit pe ce bază îmi este retras un drept legal, pe care l-am avut până acum, dar o angajată a Registraturii CCR a încercat în mod repetat să mă dea afară şi a refuzat să se prezinte. Nu a dorit să îmi spună nici cum se numeşte, nici cine este, nici cine este persoana ierarhic superioară dânsei. Asta este democraţia de aparenţă instaurată de domnul Klaus Iohannis. Tot aparentă democraţie este şi în Curtea Constituţională. Preşedintele Marian Enache, surprins acum câteva zile ieşind din biroul PSD de la Camera Deputaţilor, putem presupune în mod rezonabil că ştie şi de interdicţia primită de mine la dosar, şi de faptul că am încercat să discut cu domnia sa”, a afirmat Cristian Seidler, potrivit comunicatului de presă al partiidului.

Sursa citată mai spune că, până acum, parlamentarii USR au avut access la dosarele în care erau sau sunt parte directă


În mod absolut uluitor, Curtea Constituţională nu doar că a retras accesul USR la dosar, dar în înştiinţarea trimisă deputalului Cristian Seidler susţine, în mod mincinos şi absurd, că deputatul nu este parte în dosar, deşi este unul dintre cei care au semnat sesizarea, conchide sursa menţionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.