Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ÎNFIORĂTOARE Un bărbat dispărut de 10 zile de acasă a fost găsit DECAPITAT

click.ro
masina politie

Un bărbat de 47 de ani din comuna Telciu, județul Bistrița-Năsăud, dat dispărut de zece zile, a fost găsit decapitat, duminică după-amiaza, pe o vale dintre localitățile Tecliu și Fiad, greu accesibilă, transmite MEDIAFAX.

Un bărbat de 47 de ani, din comuna Telciu, județul Bistrița-Năsăud, căutat de polițiști la nivelul întregii țări, după ce familia a anunțat dispariția în urmă cu zece zile, a fost găsit decapitat, într-o zonă greu accesibilă.

Cadavrul a fost descoperit de câțiva ciobani, care au alertat autoritățile, dar și familia bărbatului.

Citește și: IT-iștii îi răspund lui Orban! ‘Mesajele politicienilor pot crea instabilitate într-un domeniu deja ‘afectat puternic de modificările fiscale’ ‘

„Un echipaj a fost solicitat să intervină după ce o persoană dispărută de acasă de zece zile a fost găsită decapitată în zona Romuli-Fiad. Echipajul a fost ajutat de pompierii voluntari pentru a ajunge la locul solicitării. Echipajul a găsit la locul solicitării un bărbat de aproximativ 47 ani, cu leziuni incompatibile cu viața, declarându-se decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, asistentul șef Ciprian Păcurar.

Citește și: Ion Cristoiu face un top al politicienilor! ‘Ponta accepta să se întoarcă la PSD sau chiar să devină preşedintele Camerei cu ajutorul PSD devenea el monstrul’ .

Potrivit reprezentanților IPJ Bistrița-Năsăud, bărbatul a plecat de acasă în 21 mai, iar în 24 mai a început căutarea lui, după ce familia a anunțat dispariția.

Polițiștii continuă acum cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs moartea bărbatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.