Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene neașteptate de Revelion: Predicții nedorite în horoscopul pentru ultima zi din an

horoscop

Previziuni incredibile pentru ultima zi din an! În loc de distracție și voie bună, majoritatea zodiilor vor fi prinse în conflicte și certuri! Cel puțin asta spun astrele, conform Mediafax!

HOROSCOP 31 decembrie – Berbec

De Revelion, s-ar putea să apară unele mici tensiuni în raport cu o figură de autoritate din familie. Încearcă să nu arunci gaz pe foc, ci să te asigură că intraţi în noul an în relaţii bune. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa finanţelor din horoscopul tău general, semn că rezoluţiile tale pentru anul 2023 vor conţine câteva planuri foarte ferme în ceea ce priveşte economiile şi investiţiile. Ţine-te de ele.

HOROSCOP 31 decembrie – Taur

În ultima zi din an, s-ar putea ca starea ta de spirit să nu fie chiar cea mai grozavă, cel mai probabil pentru că nu ai reuşit chiar tot ce ţi-ai propus să realizezi în 2022. În a doua jumătate a zilei, Luna poposeşte în semnul naşterii tale, semn că planurile tale pentru anul care stă să înceapă ar trebui să includă unele proiecte care te vizează pe tine, care nu ţin cont de ceilalţi.

HOROSCOP 31 decembrie – Gemeni

De Revelion, este posibil să apară unele discuţii în contradictoriu cu cineva din grupul tău de apropiaţi. Încearcă să nu le alimentezi, căci altfel s-ar putea ca problemele să continue până la trecerea propriu-zisă dintre ani. În a doua parte a zilei, Luna îşi face intrarea în casa subconştientului, indiciu cum că ultimele ore din 2022 s-ar putea să te surprindă reflectând la ceea ce a însemnat anul care tocmai se va încheia pentru tine.

HOROSCOP 31 decembrie – Rac

În ultima zi din an, este posibil ca tu şi partenerul de viaţă să nu fiţi în relaţii prea bune, cel mai probabil din cauza faptului că unul dintre voi îşi arogă o autoritate pe care nu o are. Încearcă să nu laşi lucrurile să continue în această notă şi mai târziu. În a doua jumătate a zilei, Luna progresează în casa vieţii sociale, semn că trecerea dintre ani te va surprinde alături de prieteni.

HOROSCOP 31 decembrie – Leu

De Revelion, s-ar putea ca nivelul tău de oboseală să fie destul de ridicat, astfel că dacă te aşteaptă o petrecere lungă la noapte, va trebui să îţi găseşti puţin timp pentru odihnă astăzi. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa statului social, semn că unele din proiectele tale pe anul viitor vor viza munca şi poziţia pe care o ocupi în ierarhia de la serviciu. Îţi doreşti mai mult.

HOROSCOP 31 decembrie – Fecioară

În ultima zi din an, este posibil să apară tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, dar încearcă să te concentrezi pe soluţionarea lor. Cu siguranţă nu vă doriţi niciunul dintre voi să intraţi în noul an certaţi. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa filozofiei de viaţă, semn că unele principii de viaţă vor trebui să se schimbe în anul care stă să înceapă cât de curând.

HOROSCOP 31 decembrie – Balanţă

De Revelion, este posibil să apară şi în cazul tău tensiuni cu unele persoane din familie sau cu partenerul de viaţă pe seama unor chestiune de ordin casnic ori domestic. Nu le lăsa să îţi strice planurile de Anul Nou cu cei dragi. În a doua jumătate a zilei, Luna îşi face loc într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general, astfel că rezoluţiile tale pentru 2023 trebuie să vizeze şi îmbunătăţirea unor relaţii apropiate.

HOROSCOP 31 decembrie – Scorpion

În ultima zi din an, este posibil să apară unele discuţii în contradictoriu în raport cu unii colegi de muncă, dacă lucrezi astăzi. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de neînţelegeri în legătură cu treburile pe care le ai astăzi de rezolvat. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, semn că trecerea dintre ani te surprinde alături de persoana iubită, într-o stare de spirit excelentă.

HOROSCOP 31 decembrie – Săgetător

De Revelion, trebuie să ai mare grijă la cheltuieli pentru că există posibilitatea să exagerezi cu ele destul de mult. Gândeşte-te la buget şi ţine cont de limitele pe care ţi le-ai impus. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa sănătăţii şi a muncii, semn că planurile tale pentru 2023 trebuie să vizezi mici ajustări în ceea ce priveşte etica ta profesională şi stilul de viaţă pe care îl întreţii.

 

HOROSCOP 31 decembrie – Capricorn

În ultima zi din an, este posibil să se nască unele discuţii aprinse între tine şi cineva din familie, cel mai probabil pe baza unor diferenţe de viziune precipitate de prăpastia între generaţii. În a doua jumătate a zilei, Luna ajunge în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, prilej numai bun ca, în 2023, să cauţi să te apropii mai mult de partenerul de viaţă, să petreci mai mult timp cu copiii.

 

HOROSCOP 31 decembrie – Vărsător

De Revelion, există riscul să primeşti unele veşti care te pun pe gânduri în legătură cu unele situaţii actuale din viaţa ta. Încearcă totuşi să nu te alarmezi prea tare, căci lucrurile s-ar putea să se mai schimbe în zilele care urmează. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa familiei, ceea ce înseamnă că Anul Nou te surprinde alături de cei dragi. De asemenea, asigură-te că planurile tale pentru 2023 îi includ.

HOROSCOP 31 decembrie – Peşti

În ultima zi din an, este posibil să apară unele discuţii în contradictoriu cu unii prieteni. Problemele s-ar putea să plece de la bani, cel mai probabil pentru că nu s-a cotizat în egală măsură la planurile pe care vi le-aţi făcut cu toţii pentru această seară. În a doua jumătate a zilei, Luna poposeşte în casa comunicării, semn că Anul Nou te găseşte vorbind cu cei dragi şi bucurându-te de timpul avut cu ei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.