Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE Deținuții s-au bătut în pușcărie: Un bărbat a fost RĂNIT

celula puscarie

Cinci deținuți de la Penitenciarul de Maximă Siguranță din Galați s-au luat la bătaie în curtea închisorii. După ce au fost separați de gardieni, cei cinci au primit îngrijiri medicale la cabinetul medical al închisorii. Unul dintre bătăuși a fost trimis la un spital din orașul Galați, anunță MEDIAFAX.

Scandalul a avut loc marți în curtea penitenciarului gălățean, în locul de plimbare al deținuților. Bătăușii au fost despărțiți de gardieni și, deoarece aveau leziuni, au fost duși la medicul închisorii.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele .

„În jurul orei 12:00, în curtea de plimbare a Penitenciarului Galați, a avut loc o altercație spontană între 5 deținuți. Personalul operativ specializat a intervenit de îndată pentru aplanarea conflictului. Față de deținuții agresori implicați în incident, s-a luat măsura separării de restul persoanelor custodiate. Aceștia au fost prezentați la cabinetul medical al unității, fără recomandare ulterioară de investigații sau îngrijiri spitalicești. Cel de-al cincilea deținut a fost prezentat la o unitate spitalicescă din rețeaua sanitară publică, pentru un consult de specialitate”, au anunțat reprezentanții Penitenciarului Galați prin intermediul unui comunicat de presă.

În închisoare a fost declanșată o anchetă. De asemenea, conducerea instituției a sesizat organele judiciare și a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.