Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE: Fiii minori ai liderului republicii Cecenia luptă în meciuri de MMA - VIDEO

www.tvnz.co.nz

Liderul Republicii Cecenia, Ramzan Kadîrov, a primit critici dure după ce fiii săi au participat la meciuri de MMA televizate la care au luat parte chiar și copii în vârstă de opt ani, conform dailytelegraph.com.au.

Unul dintre protagnoiști este chiar fiul de zece ani al liderului de la Groznîi, Akhmad, care și-a învins adversarul prin knock-out tehnic, în timp ce frații săi mai mici, Eli și Adam au câștigat și ei luptele, în aplauzele adulților prezenți în sală.

Citește și: Teroristul din Nisa era cunoscut în anturajul islamiştilor radicali

Competiția a strânit un val de critici, unul dintre cei mai vehemenți contestatari fiind președintele interimar Federației ruse de MMA, Fedor Emelianenko, care a atras atenția că „participarea la luptele de același nivel cu adulții poate provoca daune ireparabile pentru sănătatea copiilor”.

Aceste lupte ”ar putea afecta starea fizică și cea psihică a copiilor", a scris Fedor Emelianenko pe pagina sa de Instagram.

”Ceea ce s-a întâmplat la turneul de la Groznîi este inacceptabil și nu poate fi justificat. Cei mici, de opt ani, s-au bătut în fața unor adulți feiciți. Chiar este atât de important pentru voi să organizați un spectacol cu prețul sănătății copiilor?!”, a mai spus Emelianenko precizând că este de neînțeles pentru el cum televiziunea de stat a putut difuza aceste bătăi între copii, anunță B1.ro.

Citește și: A fost filmată în timp ce se MASTURBA în curtea bisericii / VIDEO 18+

Președintele interimar Federației ruse de MMA a explicat băieții mai mici de 12 ani nu ar trebui să aibă permisiunea de a participa la astfel de lupte și că orice luptător care are sub 21 de ani trebuie să poate cască și echipament de protecție în timpul confruntărilor, ceea ce nu s-a întâmplat în cazul luptei la care au participat fiii lui Ramzan Kadîrov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.