Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE într-o școală: Tavanul s-a PRĂBUȘIT, peste o profesoară, în timpul orelor / FOTO

breaking news

O profesoară de la Şcoala Gimnazială "Octavian Goga” din municipiul Deva a ajuns la spital, după ce o parte din tavanul unei clase s-a prăbuşit în timpul cursurilor. În urma incidentului, peste 300 de elevi au fost mutaţi într-o altă clădire, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean Scolar Hunedoara.

Incidentul s-a petrecut la Colegiul Tehnic Energetic "Dragomir Hurmuzescu”, structura Şcoala Gimnazială „Octavian Goga” din municipiul Deva, care funcţionează în patru clădiri, scrie news.ro.

Citește și: A fost făcut public! Când va fi cumpărat primul sistem Patriot

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Hunedoara, Cristina Bauman, a declarat, miercuri, pentru News.ro că incidentul a avut loc marţi, în impul unei ore de curs.

”Ieri (marţi – n.r.), în jurul orei 12.30, în timpul unei ore de curs, a căzut o bucată de tencuială din tavanul clasei, peste doamna profesoară. Tencuiala s-a desprins de pe un diametru de aproximativ 1,5 metri, în faţa clasei, fără a afecta elevii, care au fost evacuaţi din sala de clasă şi au continuat programul şcolar într-o altă sală. Tot în cursul zilei de ieri, echipe mixte de la unitatea de învăţământ şi de la Primăria Deva au verificat clădirea care are o vechime de 40 de ani şi au constatat că aceasta necesită reparaţii capitale”, a declarat Cristina Bauman.

Citește și: Știați? Ce sporuri vor primi bugetarii începând cu anul 2018

Conform sursei citate, profesoara a suferit un traumatism cranian şi o lovitură la braţul drept. Ea a primit îngrijiri de la personalul medical din şcoală, apoi a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean din Deva. Profesoara a fost supusă mai multor investigaţii medicale, iar ulterior a fost lăsată să plece acasă.

Reprezentantul Inspectoratului Şcolar Hunedoara a mai spus c[ 325 de elevi de la ciclul primar şi gimnazial au fost mutaţi în alte spaţii.

Citește și: Olguța Vasilescu ÎNȘTIINȚEAZĂ milioane de români! „Este finalizată!”

Un incident similar a avut loc în luna mai, la Şcoala Gimnazială Ion I. C. Brătianu din Sectorul 5 al Capitalei, unde plafonul din rigips s-a prăbuşit pe holul de la etajul al doilea al clădirii.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.