Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE la meciul lui Dinamo: Soția lui Sergiu Hanca a fost BĂTUTĂ de huliganii dinamoviști! Jucătorul a cerut REZILIEREA contractului

www.gsp.ro
suporteri Dinamo

Mijlocaşul echipei Dinamo, Sergiu Hanca, a anunţat că vrea să îşi rezilieze contractul cu formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, după ce soţia sa a fost bătută de fanii dinamovişti la meciul cu Astra.

"Sunt în stare de șoc! Am fost atacată de fanii lui Dinamo pentru că m-am bucurat la golul soțului meu. Dacă nu era fratele meu, eram călcată în picioare! Nu mă pot opri din plâns, nu am mai pățit așa ceva în viața mea. Au împins o prietenă care e gravidă în luna a 4-a. Nu mă pot opri din plâns!", a apucat să spună Andreea Hanca pentru GSP.RO.

Citește și: Kelemen Hunor, atac dur la adresa premierului:’Aţi creat un şoc, un haos uriaş cu riscuri imense’

"Înţeleg că soţia lui Hanca a fost agresată fizic, aşa am înţeles, am vorbit puţin cu el la telefon, era preocupat să o liniştească pe soţia lui. Aşteptăm să treacă această noapte, să ne liniştim şi vom discuta mâine. Vrem să înţelegem ce s-a întâmplat, dacă e aşa cum spune el, lucrurile sunt extrem de grave. Dacă s-a întâmplat aşa ceva, este inacceptabil, indiferent de situaţie, de oricine", a declarat Alexandru David, preşedintele CA al FC Dinamo, la Digisport.

Conform telekomsport.ro, după unicul gol al lui Dinamo, înscris chiar de Hanca, soţia sa Andreea a intrat în conflict cu fanii dinamovişti, care ar fi agresat-o.

Citește și: Darius Vâlcov, despre măsurile fiscale:’Ar fi o greşeală ca ordonanţa să nu se dea’

Hanca a anunţat că vrea să rezilieze de urgenţă contractul cu Dinamo şi a plecat de la stadion alături de soţie, separat de echipă. Fotbalistul le-a mai spus șefilor că are martori și probe și că îi va da în judecată pe fanii care i-au lovit soția.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), echipa Dinamo Bucureşti, în etapa a XXI-a a Ligii I.

Citește și: Iohannis, șoc pentru Viorica Dăncilă! Chireac: ‘E circ fără bani’

Pentru Astra au marcat Llullaku '7, Buş '36, Gheorghe '68 şi Roşu '71, iar pentru Dinamo a înscris Hanca '77.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.