Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene șocante la reuniunea Științei: Ultrașii Craiovei au vrut să-l scoată cu forța din antrenament pe Mititelu jr.

www.gsp.ro
Adrian Mititelu junior

Fiul lui Adrian Mititelu, Adrian jr., a fost la un pas să fie agresat de ultrași din Peluza Sud 1997 Craiova, aseară, la primul antrenament de la revenirea Științei.

FC Universitatea Craiova a revenit aseară la antrenamente, la 6 ani de la dezafiliere și 4 ani de la ultimul joc oficial, înainte ca societatea să intre în faliment. Mititelu a depus actele pentru ca echipa să fie înscrisă din acest sezon în Liga a 4-a.

Reunirea n-a fost lipsită însă de incidente.

Citește și: Scandal incredibil la Voluntari: Marcatorul golului împotriva FCSB l-ar fi înjurat pe Claudiu Niculescu

Aproape 1.000 de ultrași din Peluza Sud 1997 Craiova au fost prezenți cu începere de la 19:30 la baza sportivă de lângă Aeroportul din Bănie. Ei declaraseră într-un comunicat că sunt datori să revină necondiționat alături de Știința, dar avertizaseră că îl vor contesta în continuare pe Adrian Mititelu, pe care nu-l mai vor implicat la echipă.

Spiritele s-au încins la primul antrenament condus de "principalul" Ovidiu Turcu și directorul tehnic Nicolo Napoli în momentul în care ultrașii l-au reperat printre noii fotbaliști alb-albaștri și pe fiul lui Mititelu, Adrian jr., atacant de 19 ani care a fost și în lotul de dinaintea falimentului.

Câțiva suporteri au intrat pe teren și l-au amenințat pe Mititelu jr., chiar sub privirile tatălui său, înjurându-l și cerându-i să iasă de pe teren pentru că nu are ce căuta în tricoul alb-albastru, au povestit martori oculari pentru GSP.ro.

Lucrurile s-au calmat doar după intervenția energică a portarului Andrei Preda, cel poreclit "Gogoașă", fost ultras în Peluza Sud. Mititelu jr. a fost lăsat să-și continue antrenamentul.

Pe parcursul antrenamentului, membrii peluzei craiovene au scandat "Ole ole, ole ola, Știința e numai una!", dar și injurii la adresa lui Adrian Mititelu și Olguța Vasilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.