Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE Trei tineri, printre care și un elev, au ucis un bărbat: l-au lovit cu bâtele, pumnii și picioarele

Twitter
politie crima

Trei tineri din județul Olt, printre care un elev, au snopit în bătaie un bărbat pe care l-au lovit cu bâte, cu pumnii și picioarele, iar acesta a murit. Cei trei au fost arestați preventiv joi, anunță procurorii, informează Mediafax.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt îi acuză pe cei trei tineri, cu vârste de 16, 20 și 21 de ani de omor.

Potrivit procurorilor olteni, în data de 9 august, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii, cei trei tineri l-au atacat pe un bărbat din Slatina.

Aceștia l-au bătut cu pumnii, picioarele şi bâtele pe care le aveau asupra lor, aplicându-i mai multe lovituri, fără ca victima să apuce să riposteze, fiind luată prin surprindere.

Bărbatul bătut a fost găsit a doua zi în stare de inconştienţă de către un fratele său care l-a transportat de urgenţă la SJU Slatina, unde a și murit.

„Din concluziile preliminare întocmite la data de 12.08.2020 de către medicul legist din cadrul SJML Olt, rezultă că moartea victimei a fost violentă. Ea s-a datorat insuficienţei cardiorespiratorii acute, consecinţa asfixiei mecanice prin sugrumare cu fractura osului hioid şi comă hipoxică prelungită. Leziunile traumatice s-au putut produce prin lovire cu corp dur, corp dur alungit, compresiune digito-palmară la nivel cervical şi posibil comprimare între planuri dure. Între leziunile traumatice şi deces există legătură de cauzalitate directă necondiţionată. Leziunile s-au putut produce la data de 09.08.2020. Moartea susnumitului datează din 11.08.2020”, se arată într-un comunicat al Parchetului Olt.

Inculpatul R.C.N. are vârsta de 21 de ani, locuieşte în municipiul Slatina, județul Olt, nu are ocupaţie, nu a mai comis fapte de natură penală, iar fapta pentru care a fost reţinut a fost comisă în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Inculpatul C.F. are vârsta de 20 de ani, locuieşte în comuna Crîmpoia, jud. Olt, nu are ocupaţie, nu a mai comis fapte de natură penală, iar fapta pentru care a fost reţinut a fost comisă în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Inculpatul R.L.G. are vârsta de 16 de ani, locuieşte în municipiul Slatina, județul Olt, este elev, nu a mai comis fapte de natură penală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.