Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ȘOCANTE Un elev olimpic la matematică, aflat la Hunedoara pentru concurs, a căzut de la etajul 4 al hotelului

smurd prim ajutor

Un elev în vârstă de 13 ani, din Galaţi, care era cazat într-un hotel din Hunedoara, alături de tatăl său, pentru a participa la olimpiada de matematică, a căzut, miercuri seară, de la etajul al patrulea, fiind transportat de urgenţă la spital.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Hunedoara, poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri seara, în jurul orei 21.30, că un adolescent de 13 ani a căzut de la etajul al patrulea al unui hotel din municipiul Hunedoara, în casa scării.

Citește și: Andrei Caramitru lansează un ultim avertisment: ‘Ne răzbunăm!’

„S-a primit o solicitare pe 112 pentru un copil căzut de la etajul patru, la un hotel din Hunedoara, pe scara interioară. Echipajul SAJ cu asistent a ajuns la fața locului, a stabilizat victima și a transportat-o la UPU. Este în stare gravă, băiatul de 11 ani. Este în comă cu traumatism cranian grav", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.

Copilul a fost transferat la un spital din Timișoara.

Citește și: Ieșire-fulger a lui Rareș Bogdan: ‘Lăsați-vă de manipulări’

Polițiștii fac cercetări în acest caz. Primele informații sunt că băiatul, elev al unui liceu din județul Galați, era cazat în hotel împreună cu tatăl său și participa, zilele acestea, la olimpiada națională de matematică.

„Din nefericire, se pare că acesta s-a dezechilibrat și a căzut de la înălțime, de pe balustrada scării, de la etajul patru al hotelului. În urma impactului, minorul a fost rănit grav și a fost transportat de un echipaj al ambulanței la Spitalul Municipal din Hunedoara. Polițiștii efectuează cercetări privind circumstantele in care s-a produs nefericitul incident", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Citește și: Atenție! Cine l-a trădat pe Traian Băsescu – PMP-istul care a votat pentru modificarea Codurilor Penale

Poliţiştii fac cercetări privind circumstanţele în care s-a produs incidentul. Medicii au luat decizia ca băiatul să fie transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara, la Secţia de neurochirurgie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.