Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE Un tânăr din București a fost stropit cu substanţe inflamabile şi incendiat: Poliția a demarat o anchetă

Poliţiştii din Botoşani au demarat o anchetă penală după ce pe internet au apărut imagini cu trei tineri care îl lovesc pe un altul şi apoi îi dau foc la păr, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul IPJ Botoşani s-au sesizat din oficiu sub aspectul comiterii infracţiunilor de lipsire de libertate şi lovire în cazul faptelor produse într-un apartament din municipiul Botoşani.

Citește și: EXCLUSIV Mare atenție! Se propagă un imens fake-news: ‘Se schimbă vârsta de pensionare de la 1 iulie’

"Au fost identificaţi autorii, în persoanele a trei tineri de 23 de ani. Aceştia şi-au recunoscut faptele şi au declarat că le-au considerat ca fiind nişte glume. Persoana vătămată a declarat faptul că nu doreşte să depună plângere penală pentru infracţiunile de lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe", a afirmat Nenişcu.

Poliţiştii din Botoşani au dispus, de asemenea, audierea victimei prin comisie rogatorie, întrucât în prezent aceasta locuieşte pe raza municipiului Bucureşti.

Citește și: Bătaie de joc! Șeful Poliției Constanța va primi pensie de șef

Din imaginile făcute publice de un prieten al victimei se observă cum trei tineri se amuză în momentul în care un al patrulea tânăr este lovit cu palma peste faţă şi, de asemenea, este stropit pe păr cu o substanţă inflamabilă şi apoi incendiat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.