Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene reprobabile la Istanbul - UEFA a deschis o anchetă după scandările pro-Putin. Reacția lui Mircea Lucescu

Evening Standard
UEFA

UEFA a deschis o anchetă după ce fani ai lui Fenerbahce au scandat numele preşedintelui rus Vladimir Putin în timpul meciului cu Dinamo Kiev, încheiat cu victoria cu 2-1 după prelungiri a echipei antrenate de Mircea Lucescu, miercuri, la Istanbul, în manşa a doua a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor, informează DPA, potrivit Agerpres.

UEFA a indicat joi, într-un comunicat, că ancheta a fost dispusă în urma "presupusului comportament inadecvat" al suporterilor lui Fenerbahce.

După cum s-a anunţat, ambasadorul Ucrainei în Turcia, Vasil Bodnar, a condamnat sloganurile pro-Putin de la meciul Fenerbahce - Dinamo Kiev.

"Fotbalul este un joc corect. Dinamo Kiev a fost mai puternică ieri seară. Este foarte trist să auzi din partea suporterilor lui Fenerbahce cuvinte care susţin un asasin şi un agresor care bombardează ţara noastră", a reacţionat ambasadorul pe Twitter.

Conform presei din Turcia, atmosfera a fost una tensionată după primul gol marcat de jucătorul ucrainean Vitali Buialski în min. 57. Suporterii lui Fenerbahce au început să scandeze numele preşedintelui rus, potrivit imaginilor difuzate pe reţelele de socializare.

De asemenea, presa din Turcia a afirmat că antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, nu a participat la conferinţa de presă de după meci.

"Totul a funcţionat conform planurilor şi am câştigat. Dar nu am luat în calcul suporterii. Nu mă aşteptam la asemenea sloganuri. Ce păcat!", a reacţionat Lucescu într-un interviu televizat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.