Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene sângeroase pe stradă! Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, în Olt. Femeia a fost transportată la spital, unde a murit, iar ucigașul a fost depistat în oraş

politia nu treceti

Scene sângeroase pe stradă! Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, în Olt. Femeia a fost transportată la spital, unde a murit, iar ucigașul a fost depistat în oraş

Un bărbat şi-a înjunghiat, luni, soţia pe o stradă din Drăgăneşti-Olt, iare femeia a fost transportată la spital unde a murit. Bărbatul a fugit, fiind depistat în oraş.

”La data de 29 aprilie 2024, în jurul orei 15:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi înjunghiat o femeie, pe strada Căpitan Drăgănescu din oraşul Drăgăneşti-Olt, după care ar fi fugit într-o direcţie necunoscută. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt”, a transmis, luni, IOJ Olt.

A injunghiat-o în piept

Sursa citată a precizat că bărbatul, în vârstă de 37 de ani, în timp ce se afla pe strada Căpitan Drăgănescu, pe fondul unui conflict intrafamilial, i-ar fi aplicat soţiei sale, în vârstă de 37 de ani, mai multe lovituri cu un obiect acuţit-tăietor în zona pieptului.

”Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a decedat. În urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei pe strada Livezilor din oraşul Drăgăneşti-Olt, acesta fiind condus la sediul poliţei pentru audieri”, a mai transmis sursa citată.

De asemenea, la faţa locului, s-a deplasat şi o echipa complexă de cercetare din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Olt şi Serviciului Criminalistic Olt pentru a efectua cercetarea la faţa locului sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.