Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene șocante în Capitală: Un bărbat s-a urcat pe capota mașinii fostei iubite și o amenința pe femeie cu moartea/ VIDEO

captura video
masina sector 5

Un bărbat de 36 de ani a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a agresat-o pe fosta concubină, pe o stradă din Sectorul 5. Femeia s-a încuiat în maşină, pentru a evita interacţiunea cu bărbatul, iar acesta s-a urcat pe capota maşinii, lovind cu picioarele.

”La data de 12 martie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 17 Poliţie au reţinut un bărbat, în vârstă de 36 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de hărţuire, ameninţare şi distrugere. În fapt, la data de 11 martie 2024, în jurul orei 17.00, poliţişti din cadrul Secţiei 17 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 5, o femeie este agresată de către un bărbat”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, bănuit de comiterea faptei.

”De asemenea, a fost identificată şi persoana vătămată, o femeie, în vârstă de 50 de ani. Din cercetări, s-a stabilit că, în timp ce victima se deplasa către autoturismul parcat pe o stradă din sectorul menţionat, din spatele maşinii a apărut bărbatul de 36 de ani (fostul concubin), moment în care aceasta a evitat contactul cu el şi a urcat în autoturism, asigurând portierele. Ulterior, bărbatul ar fi încercat să forţeze portierele, după care s-ar fi urcat pe capotă şi ar fi lovit parbrizul cu picioarele. De asemenea, în timp ce bănuitul încerca să spargă geamurile laterale, i-ar fi adresat femeii injurii şi ameninţări cu moartea”, a mai transmis sursa citată.

Întrucât s-a constatat existenţa unui risc iminent, faţă de bărbat a fost emis un odin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

Iniţial, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat peventiv pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.