Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene șocante în plină stradă, în București! Bărbat bătut din senin de un necunoscut: 'Bag cuţitul în tine', i-ar fi strigat agresorul

politia nu treceti

Scene șocante în plină stradă, în București: Bărbat bătut din senin de un necunoscut - 'Bag cuţitul în tine', i-ar fi strigat agresorul

Un bărbat din Bucureşti a fost agresat de un necunoscut, pe o stradă din Sectorul 1, imediat după ce a parcat maşina. Victima povesteşte pe reţelele de socializare că agresorul a lovit prima dată cu pumnul parbrizul maşinii, ulterior lovindu-l cu pumnii în faţă, cap şi adomen. Într-un final l-a rănit cu un obiect ascuţit. Agresorul a fost identificat şi prins de poliţişti, fiind internat la Spitalul Obregia.

”La data de 8 ianuarie 2024, în jurul orei 22.00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 5 a fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de către o persoană. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au depistat şi identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de comiterea faptei”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Polițiștii au deschis o anchetă

Sursa citată a precizat că victima ar fi fost agresată fizic de către bărbatul de 33 de ani, în timp ce parca autoturismul în dreptul unui imobil din Sectorul 1, apoi i-ar fi distrus, prin lovire, un laptop.

”Ambii bărbaţi au fost conduşi la sediul subunităţii, în vederea continuării cercetărilor. Întrucât, persoana vătămată acuza dureri, a fost transportată de către un echipaj de prim-ajutor la spital, pentru îngrijiri suplimentare. De asemenea, bărbatul de 33 de ani a fost internat în cadrul unei unităţi medicale, pentru îngrijiri de specialitate”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugerea şi lovire sau alte violenţe.

Victima a povestit ce s-a întâmplat

Bărbatul agresat a povestit, pe reţelele de socializare, că parcase maşina pe strada Episcopul Vulcan, în dreptul imobilului cu numărul 79 şi aduna lucrurile din maşină.

”Brusc, un domn necunoscut – nu l-am văxut în viaţa mea – care trecea pe şosea a lovit puternic cu pumnul parbrizul. Am fost convins că e o eroare (...) l-am întrebat calm dacă este o confuzie (...) am întrebat cât se poate de calm, nu sunt o fiore recalcitrantă (...) Omul a început direct cu lovituri de pumn în faţă, cap, abdomen”, povesteşte, joi, victima pe reţelele de socializare.

”Scriu abia acum pentru că încă tremur şi mi-e greu că povestesc nişte momente pe care vreau să le uit”, mai spune bărbatul.

Acesta relatează că agresorul a scos la un moment dat ”un obiect gri”.

”Bag cuţitul în tine” – i-ar fi strigat agresorul. După ce a fost audiat, bărbatul suspectat de comiterea faptei a fost internat la Spitalul Obregia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.