Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene șocante, în Sectorul 5, în apropierea unei școli: Un copil de 12 ani, amenințat cu cuțitul pentru a-l jefui

Inquam Photos / Octav Ganea
politie

Un copil de 12 ani susține că a fost amenințat cu cuțitul de o persoană, care i-a cerut banii pe care îi avea la el, în timp ce mergea la școală, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei.

Polițiștii de la Secția 18 au fost sesizați, joi, în jurul orei 20.00, prin plângere scrisă, de o femeie de 51 de ani cu privire la faptul că fiul ei, în vârstă de 12 ani, ar fi fost victima unei infracțiuni.

Din primele cercetări s-a stabilit că, în aceeași zi, în jurul orei 14.00, în timp ce se deplasa cu trotineta către o școală din Sectorul 5, copilului i-ar fi fost aruncat un obiect în față, moment în care s-a dezechilibrat și a aruncat trotineta pe pământ.

Ulterior, din spatele său ar fi venit o persoană, care l-ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător, încercând să-l deposedeze de suma de bani pe care o avea asupra sa, moment în care ar fi intervenit o altă persoană, care trecea prin zonă.

Cercetările sunt continuate de Secția 18 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, în vederea identificării și depistării persoanei bănuite de comiterea faptei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.