Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene ŞOCANTE pe terenul de fotbal: Un jucător a fost aproape de MOARTE după un meci cu Steaua II / VIDEO

captura youtube
jucator Chiajna II

Scene şocante pe terenul de fotbal. Un jucător a fost la un pas de moarte. Totul s-a întâmplat la un meci amical dintre două echipe de Divizia C. Echipa a doua a celor de la Concordia Chiajna a disputat o partidă amicală cu Steaua II, iar meciul se putea transforma într-un adevărat coșmar.

Citește și: Mutare de proporții! Ce va face DACIA în această toamnă

În prima repriză, mijlocașul Chiajnei, Codruț Anghel, s-a ciocnit cu un adversar și a rămas întins pe gazon. Adversarul a vrut să-l ridice de pe gazon, dar jucătorul Chiajnei nu dădea semne de revenire. În momentul în care arbitrul s-a apropiat, a făcut imediat semn medicilor să intre pe teren. După câteva momente în care a primit îngrijiri pe gazon, jucătorul a fost urcat în ambulanță şi transportat de urgenţă la spital. Scenele au fost povestite cu groază chiar de fotbalistul Chiajnei, în drum spre spital, conform ilfovsport.ro.

Citește și: Atac „UCIGĂTOR” al lui Mihai Tudose! „Am fost prea darnici, dar de la 1 ianuarie vom crește…”

"Jucătorul Stelei face o preluare destul de largă, cu un om în spate, și apoi mă duc eu în dublaj. În momentul acela mă lovește cu cotul undeva în zona cervicală, în partea dreaptă, apoi mă lovesc cu capul și de gazon, pe aceeași parte. Auzeam ce se întâmplă în jurul meu, dar nu puteam să mă mai mişc sau să respir normal. Mi s-a spus că la un moment dat aveam puls 286. Salvarea nu putea să plece cu mine pentru că nu mergea targa, m-au luat cu o prelată, simţeam cum sunt mutat dintr-o parte în alta. N-aveau nici doctor!

Citeşte şi: IPOTEZĂ ULUITOARE în 'cazul Elodia': S-ar fi aflat ce a făcut Cristian Cioacă cu cadavrul Elodiei

Eu am avut mare noroc cu doamna doctor Olivia Timnea, care a mai ramas inca doua minute sa vada meciul si in alea doua minute s-a intamplat ce s-a intamplat. Am avut noroc si la spital cu doctorul Eduard Oanta care m-a ajutat. Salvarea nu avea defibrilator si acesta a fost un motiv in plus pentru care nu puteau pleca cu mine, din cauza acelui incident cu Patrick Ekeng. A fost chemata o alta salvare, care nici aceea nu mai venea. M-au urcat pana la urma in salvare, nu mai stiu cum si undeva prin oras am fost mutat dintr-o salvare in cealalta, cu care am ajuns la spital in coma de gradul 3. Eram pasibil de edem cerebral si daca se intampla chestia asta, verdictul era deces. Am stat inconstient in jur de doua ore si jumatate”, a zis fotbalistul conform sursei citate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.