Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene teribile la Craiova - SCM Craiova a învins Minaur Baia Mare cu 21-19 însă centrul Ana Maria Ţicu a părăsit terenul pe targă cu mâna ruptă

gsp.ro
nationala handbal feminin

SCM Craiova a învins Minaur Baia Mare cu 21-19, într-un meci din etapa a 10-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, dar victoria gazdelor a trecut în plan secund. Ana Maria Ţicu s-a accidentat grav spre sfârşitul primei reprize, şi-a rupt mâna dreaptă, informează mediafax.

Țicu s-a răsucit, iar mâna i-a rămas prinsă, brațul drept dându-i-se peste cap. În sală s-au auzit doar țipetele de durere ale centrului craiovean, toți spectatorii privind neputincioși.

Personalul medical a intervenit imediat, jucătoarea a avut nevoie de oxigen pentru a nu leșina din cauza durerilor. A fost dusă imediat la spital, dar e clar că pentru centrul craiovean sezonul s-a încheiat.

Ce e mai rău, Ana spera să prindă lotul pentru Campionatul European din Franța.

Coordonatorul de joc a părăsit terenul pe targă şi a fost urcată apoi în ambulanţă, având mâna dreaptă imobilizată. Dincolo de suferinţa fizică, Ana Maria Ţicu va suferi şi din punct de vedere sportiv. Coordonatorul de joc era convocată de Ambros Martin la lotul A al României şi avea toate şansele să meargă la primul ei turneu final din carieră la senioare, Campionatul European din Franţa. Din păcate, accidentarea handbalistei este de durată, astfel că ratează întrecerea care va debuta pe 29 noiembrie.

Tot joi, 15 noiembrie, s-au jucat alte câteva partide extrem de interesante în Liga Naţională. SCM Rm. Vâlcea a trecut cu bine şi de al 9-lea val, reuşind să se impună cu 27-20 pe terenul echipei Măgura Cisnădie, chiar şi mai clar decât a arătat scorul final. Vasileuskaya a fost principala marcatoare a echipei din Vâlcea, cu 7 goluri. În urma acestui rezultat, formaţia lui Florentin Pera termină anul 2018 pe locul 1, cu 3 puncte avans în faţa CSM Bucureşti. Iar cu două victorii grele afară, la Corona Braşov şi Măgura Cisnădie, Vâlcea a intrat bine de tot în lupta pentru titlu.

U Cluj a predat lanterna roşie, după ce a învins Dunărea Brăila cu 26-25, în timp ce CSM Slatina şi CSM Galaţi au terminat la egalitate, 23-23.

Acestea au fost şi ultimele meciuri oficiale din acest an calendaristic în Liga Naţională. De acum îşi intră în drepturi echipa naţională, care în 23-24 noiembrie va evolua la Trofeul Carpaţi, iar din 29 noiembrie va fi prezentă la Campionatul European.

Clasamentul la sfârşitul anului 2018 se prezintă astfel: 1. Vâlcea – 27 puncte, 2. CSM Bucureşti – 24 p, 3. Cisnădie – 17p, 4. Corona -16p, 5. Craiova – 15p, 6. Minaur – 13p, 7. Buzău – 13p, 8. Gloria Bistriţa – 12p, 9. Zalău – 11p, 10. Slatina – 11p, 11. Cluj – 6p, 12. Galaţi – 5p, 13. Brăila – 4p

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.