Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE TERIBILE Un bărbat a fost ÎMPUȘCAT MORTAL în apartament

Linkdin
acces interzis politia crima

Poliţiştii şi procurorii din Târgu Mureş au demarat o anchetă, marţi, după ce un bărbat de 55 de ani a fost găsit împuşcat într-un imobil din oraş.

”Astăzi, în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au fost sesizaţi prin Apel 112, cu privire la faptul că, într-un imobil din municipiul Târgu Mureş, un bărbat a fost găsit decedat. La faţa locului s-a deplasat, de îndată, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, în vederea efectuării de cercetări şi stabilirii stării de fapt”, a transmis, marţi, IPJ Mureş.

Citește și: Prins fără mască de protecție, Vlad Voiculescu e furios pe protestatarii care au scandat împotriva medicilor! ‘Sunt consternat și furios’

Sursa citat a precizat că, în interiorul locuinţei, a fost identificat cadavrul unui bărbat, de 55 de ani, din Târgu Mureş.

”În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş”, a mai transmis IPJ Mureş.

Citește și: Medicul Valeriu Gheorghiță: ‘Din 13 aprilie vom deschide 144 de cabinete noi de vaccinare pentru administrarea vaccinului de la compania Pfizer’

Sursa judiciare au precizat că bărbatul a fost găsit împuşcat, dar deocamdată nu se cunosc împrejurările.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.