Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenetele Elenei Udrea lipsite de inteligenta lasa impresia unei debusolari totale

udrea

Președintele Societății Academice din România, Alina Mungiu-Pippidi, considera ca reactia Elenei Udrea la punerea sa sub urmarire penala a fost una "extraordinar de lipsita de inteligenta". Iar analizand discursul Elenei Udrea de luni din Parlament, Alina Mungiu - Pippidi considera ca Udrea da semne de debusolare.

In plus pe ea nu o surprinde ce i se intampla acum Elenei Udrea, pentru a subliniaza faptul ca nu avea cum sa nu aiba foarte multi dusmani.

"Elena Udrea, în acest moment, a coalizat niște forțe puternice contra ei. A coalizat aceste forțe teribile pe bună dreptate. Nu poți să fii persoană cea mai apropiată, lângă cel mai puternic om, atâția ani, persoana care ești în mijlocul ghemului tuturor sforilor din România fără să îți faci și o mulțime de dușmani. Iată că în momentul în care s-a ajuns la vremea socotelilor, acești dușmani se coalizează împotrivia ei. Ea a reacționat într-un fel extraordinar de lipsit de inteligență. Denunțurile astea scrise de ea, care circulă, în care ea povestește cum președintele Băsescu ar fi știut de crearea unei televiziuni, RomâniaTV, că lui i s-ar fi raportat că SRI creează această televiziune. Denunțurile astea nu par niște denunțuri care să îl vizeze atât de mult pe generalul Coldea. Sunt, mai degrabă, niște denunțuri ale unor practici cu totul periculoase ale perechii Elena Udrea - Traian Băsescu, care sunt, iată, implicați într-un fel de joc cu puterea absolut neconstituțional și absolut nedemocratic. Scenetele astea în care seară poveștești cum se trag sforile în statul român, iar ziua te duci în Parlament și poveștești că ți-au luat sutienul, în acest moment, nu mai dau decât impresia unei debusolări totale a unui om care se prăbușeste și nu face decât să îi accentueze mai tare căderea", a afirmat Alina Mungiu-Pippidi la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.