Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schalke 04 le oferă bilete la meciuri lucrătorilor din sănătate în semn de mulţumire

Clubul german de fotbal Schalke 04 va oferi o parte din cele 300 de bilete la primele două meciuri de acasă din nou sezon al Bundesligii lucrătorilor din sănătate şi îngrijitorilor persoanelor în vârstă, în semn de mulţumire pentru munca depusă în timpul pandemiei de COVID-19, transmite DPA potrivit Agerpres.

Schalke a primit undă verde din partea autorităţilor sanitare locale de a permite accesul a maximum 300 de spectatori la fiecare meci de pe Auf Schalke Arena, stadion cu capacitatea de 62.000 de locuri.

La partida din primul tur al Cupei Germaniei, săptămâna viitoare, cu Schweinfurt, şi la primul meci de acasă din Bundesliga,pe 26
septembrie, cu Werder Bremen, marea majoritate a celor prezenţi în tribune vor fi lucrători din sectorul sanitar.

''În acest fel, Schalke 04 doreşte să le mulţumească pentru munca lor nepreţuită şi crucială, mai ales în condiţiile dificile din timpul pandemiei'', a anunţat clubul din Gelsenkirchen, marţi, într-un comunicat.

Precedentul sezon al Bundesligii a fost întrerupt timp de două luni, din martie până în mai, din cauza pandemiei, iar când s-a reluat, spectatorii nu au avut acces în tribune.

RB Leipzig este prima echipă din Bundesliga care a decis să permită suporterilor să revină în tribune, după ce a primit acceptul autorităţilor ca 8.500 de persoane să asiste la meciurile de acasă, în noul sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.