Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbarea de look a lui Iohannis

Gardianul.net
iohannis

In ultimele saptamani, chipul presedintelui Klaus Iohannis a suferit schimbari vizibile. Mai exact, sub ochi are pungi mari, cearcanele fiind evidente, scrie wowbiz.ro.

Specialistii sustin ca, in general, pungile de sub ochi pot fi un semn ca rinichii nu functioneaza bine, exista o retentie de lichide din cauza unei alimentatii bogate in sare sau in grasimi sau este pur si simplu vorba despre o oboseala accentuata. “Inainte de orice alt tratament, o persoana care constata ca are pungi si cearcane sub ochi trebuie sa-si faca un control amanuntit care sa includa si analizele de sange”, ne-a declarat un medic de familie.

Dupa ce au vazut pozele trimise de noi si specialistii in chirurgia estetica au sustinut ca intr-adevar, in ultima perioada, presedintele Romaniei are probleme cu pungile de la ochi si de aceea este musai sa recurga la sfaturile medicale pentru a le remedia cat inca se mai poate.

“In cazul domului Klaus Iohannis sugerez doua optiuni diferite care sa il intinereasca. Una ar fi chirurgicala, si consta intr-un minilifting facial cu blefaropastie in partea de jos si de sus a ochiului. Aceasta metoda ii va reimprospata infatisarea, iar daca o va face intr-o combinatie cu o sedinta mezoterapie, i se va imbunatati si textura pielii. Pe de alta parte, daca politicianul nu doreste sa ia in calcul varianta chirurgicala, poate alege una fara…bisturiu. Este vorba de o metoda noninvaziva cu injectare de botox pentru frunte, glabella (portiunea dintre sprancene) si laba gastii. In plus, este necesar si un lifting usor cu fire resorbabile, care presupune intepaturi cu ace, incarcate cu minifire de polidioxanona care raman in piele odata ce acele sunt indepartate. Rezultatele sunt foate bune si ajuta la “repararea” fetei si in special in zonele ochilor”, a declarat dr. Matthew Mode.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.