Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCHIMBARE în prognoza meteo de Crăciun: UNDE sunt așteptate precipitații

facebook.com
meteo alert

Vremea de Crăciun va fi mai caldă decât de obicei pentru această perioadă şi vor cădea precipitaţii în aproape toată ţara, posibil sub formă de lapoviţă şi ninsoare în 26 şi 27 decembrie, inclusiv în Capitală, a declarat, luni, pentru AGERPRES, meteorologul de serviciu al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), conform Agerpres.

Astfel, în perioada Crăciunului, respectiv în zilele de 25, 26 şi 27 decembrie, vor fi precipitaţii pe zone extinse în sud, în est şi în centru şi mai puţine în partea de vest şi de nord-vest, unde se vor produce doar în prima zi a acestui interval.

"Precipitaţiile vor fi mixte. Vor începe cu ploaie şi se vor transforma pe parcurs în lapoviţă şi ninsoare, apoi sunt posibile noi reprize de ploaie. Deci, vor fi posibile ninsori nu doar la munte, ci şi în zonele mai joase. La Bucureşti, ploaie în ziua de 25 şi este posibil să avem şi ceva lapoviţă şi ninsoare în zilele de 26 şi 27", a spus specialistul ANM.

Citește și: Poliția din Timișoara, LIPSITĂ de CONTROL în fața MIGRANȚILOR: SUTE dintre ei au cuclușuri iLEGALE în centrul Timișoarei

Temperaturile vor fi mult mai ridicate decât în mod normal în prima zi de Crăciun, între 6 grade în nord şi 15 grade în sud, cu peste 10 grade în Bucureşti.

În a doua şi a treia zi, se răceşte. Pe 26 decembrie vor fi temperaturi maxime între 1 şi 6 grade, care vor deveni negative noaptea, ceea ce va favoriza transformarea precipitaţiilor în lapoviţă şi ninsoare inclusiv în zonele mai joase.

Mai departe, în ultimele zile din an, vremea este posibil să se încălzească din nou, uşor şi treptat, iar precipitaţiile ar putea fi slabe şi pe suprafeţe mici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.