Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbare MAJORĂ începând de azi la examenul de obținere a Permisului Auto/ VIDEO

tvsudest.ro
examen auto

Cei care vor să obțină permisul auto vor fi inregistrați atât video, cât și audio la susținerea probei practice a examenului, începând de luni. Măsura a fost luată pentru "asigurarea și verificarea legalității" examenului. Programul va fi implementat deocamdată în București și în județul Ilfov, relatează agerpres.

Avertisment pentru Liviu Dragnea: 'S-a jucat cu focul. Să vedeţi ce va face Tudose'

Inregistrarea va fi facuta cu sisteme tehnice de monitorizare care vor fi instalate pe masinile folosite la sustinerea acestei probe. Nu se va inregistra proba practica pentru categoriile AM, A1, A2 si A.

Sistemul tehnic de monitorizare se instaleaza intr-un punct fix, in autovehiculul pe care este afisata vizibil mentiunea "EXAMEN" si se orienteaza paralel cu partea carosabila, astfel incat sa surprinda traficul pe directia de deplasare a masinii, iar datele sunt stocate astfel incat sa permita identificarea exacta a inregistrarilor dupa examinator, ziua si ora examinarii.

In cazul in care candidatul contesta rezultatul probei practice, inregistrarile vor fi puse la dispozitia instantei competente. 

Sistemul de inregistrare audio-video va fi operational la serviciile publice comunitare din Bucuresti si judetul Ilfov, iar in zilele urmatoare acest mod de desfasurare a probei practice se va aplica, etapizat, la toate serviciile judetene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.