Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbare MAJORĂ la CNA. Ce se va întâmpla începând de astăzi

CNA

Şedinţele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) sunt transmise în direct, de joi, pe pagina de internet a instituţiei, a anunţat Valentin-Alexandru Jucan, membru CNA.

'Începând de astăzi, 4 august, şedinţele Consiliului Naţional al Audiovizualului sunt transmise în regim 'direct', pe pagina oficială a CNA (http://www.cna.ro/stream/stream.html). Promisiunea pe care am făcut-o publicului şi radiodifuzorilor în ceea ce priveşte transparentizarea activităţii Consiliului s-a concretizat prin implementarea unui sistem de transmisiune online a şedinţelor publice ale Consiliului.

INCREDIBIL Director DSP, infectat cu o bacterie intraspitalicească

Consider că este o realizare importantă, un gest de altfel firesc din partea unei instituţii publice, cu atât mai mult cu cât demersurile mele au fost iniţiate într-un context în care membri ai Consiliului se simţeau deranjaţi chiar şi de simpla prezenţă a fotografilor. Nu am renunţat la proiectul meu nici la presiunile actualului preşedinte al CNA care, anul trecut, distrugea camera de filmat cu care am realizat primele transmisiuni', a spus Jucan.

Vești bune pentru românii care vor credite imobiliare: Băncile au cedat

El precizează că actualul sistem are acces liber şi poate fi operat din browser web cu Adobe Flash Player. De asemenea, fără a fi nevoie de instalarea vreunui player suplimentar, transmisiunea poate fi recepţionată şi de pe telefon sau tabletă.

Un alt aspect important este posibilitatea de a arhiva înregistrările şedinţelor, sistemul permiţând o stocare de până la trei ani, fără a fi nevoie de suplimentarea memoriei, a menţionat Jucan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.