Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbări în cabinetele vicepremierilor. Pleacă echipa Ralucăi Turcan, Kelemen Hunor își aduce primii colaboratori în Guvern

Inquam Photos/ Octav Ganea
Guvern

Premierul Florin Cîțu a semnat, joi, decizii de eliberare din funcție și de numire a unor consilieri ai vicepremierilor, actele fiind publicate în Monitorul Oficial.

Din echipa fostului vicepremier Raluca Turcan au fost eliberați din funcție patru secretari de stat: Andra Diaconescu, Valeriu Antonevici, Răzvan-Codruț Pop și Liliana Romaniuc.

De asemenea, premierul a numit în funcție, la propunerea vicepremierului Kelemen Hunor, un consilier de stat și un secretar de stat pentru cabinetul vicepremierului:

  • Adorjan-Mihaly Jakab (consilier de stat). Este și șeful de cabinet al lui Kelemen Hunor în calitate de lider UDMR
  • Mihaela Ioana Kaitor (secretar de stat). A fost secretar general adjunct la Ministerul Culturii în perioada când Kelemen Hunor a fost ministru al Culturii în Guvernul Boc, precum și secretar general al Ministerului Culturii în perioada când Kelemen Hunor a fost ministru al Culturii în Guvernul Ponta.

Citește și: Mugur Mihăescu l-a atacat virulent pe deputatul USR Iulian Bulai într-o emisiune Antena 3: 'Vagabonțeală! Vai steaua voastră de comuniști!' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.