Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbările din Guvern, criticate din PSD: Ne întoarcem la rotirea cadrelor din anii '70

PSD

Social-democraţii trebuie să desemneze o persoană care să-l înlocuiască pe Liviu Dragnea în funcţia de ministru al Dezvoltării, după ce acesta şi-a dat demisia ca urma a condamnării la un an cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012. Variantele vehiculate sunt, în majoritate, persoane aflate deja la conducerea altor ministere, favorită fiind Rovana Plumb, actualul ministru al Muncii.

Ideea de a lua un ministru de la un alt minister pentru a-l pune la Dezvoltare este criticată dur de deputatul PSD Mădălin Voicu. Acesta afirmă că miniştrii vehiculaţi (Rovana Plumb, Nicolae Bănicioiu, Ioan Rus) trebuie să-şi continue munca la ministerele lor.

"Sper că nu e niciunul dintre numele vehiculate. Ne întoarcem la rotirea cadrelor din anii '70. Ei au ministerele lor, pe care abia au reuşit să le pună în mişcare", a declarat Voicu la Antena 3.

Deputatul PSD este de părere că viitorul ministru va fi propus de Liviu Dragnea, putând fi vorba despre o persoană care se află deja în minister. Întâmplător sau nu, această idee corespunde cu una dintre propunerile existente: Sevil Shhaideh, actual secretar de stat în MDRAP.

"Trebuie să fie o persoană din acel minister, care a învăţat cum se mişcă lucrurile, sub rezerva că Liviu Dragnea îl va consilia. Rovana Plumb e foarte buna la muncă, unde face progrese. Bănicioiu a resuscitat Ministerul Sănătăţii. Nu ar fi doar inutil, ci ar fi absurd (să fie numiţi la ministerul Dezvoltării - n.r.)", a mai declarat Mădălin Voicu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.