Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimbi de replici în Comisia Iordache! Eugen Nicolicea, desființat de un deputat USR: 'Ți-ai luat diploma prin poștă și îi spui unui magistrat că nu înțelege'

nicolicea

A fost scandal monstru săptămâna aceasta în Comisia Iordache. Deputatul USR Stelian Ion a publicat, miercuri, pe Facebook filmarea live din Comisia Iordache prin care a arătat ameninţările primite de la preşedintele Comisiei juridice din Camera Deputaţilor, Eugen Nicolicea. Acesta a insinuat, în timpul şedinţei, că Stelian Ion şi-ar putea înceta mandatul de deputat din cauza „stării de incompatibilitate”, motivul fiind că Stelian Ion „exercită profesiunea de reporter freelancer transmiţând live din sală”.

„Domnule președinte, vă rog! Față de invitați mi se pare că trebuie să dăm dovadă de mai mult respect. Nu poți să-ți permiți să spui față de un invitat, un magistrat, că nu înțelege, în condițiile în care are zeci de ani de experiență în acest domeniu și tu ai terminat facultatea la distanță, ți-ai luat diploma prin poștă”, i-a spus Stelian Ion lui Nicolicea.

În replică, Nicolicea l-a atacat violent pe Stelian Ion, legându-se de faptul că acesta înregistrează ședinta comisiei.

„Dumneavoastră, domnule preşedinte (Florin Iordache n.r.), sunteţi prea blând cu oponenţii politici. Vreau să vă spun că e foarte important cine face obiecţiile, spre exemplu un deputat care are interes fiind avocat şi face obiecţii, are un anumit sens. De asemenea, un deputat care este în stare de incompatibilitate fiindcă exercită profesiunea de reporter freelancer transmiţând live din sală şi care ar putea să-şi înceteze mandatul pe această chestiune. Când această discuţie o generează un autopenal care spune întâi că a comis o infracţiune pentru că nu a denunţat o infracţiune pe care o cunoştea, este altceva, când o face un dj cu boxe este altceva şi o să încercăm să punem lucrurile la punct şi cu incompatibilităţile şi cu conflictul de interese că prea le susţinem", a spus Nicolicea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.