Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Schimburi de focuri la frontiera dintre Kârgâzstan şi Tadjikistan

blacknews.ro
Kârgâzstan Tadjikistan

Polițiștii de frontieră din Kârgâzstan au raportat că miercuri seara au fost mai multe focuri trase de persoane neidentificate de pe teritoriul Tadjikistanului în secțiunea disputată a frontierei. Situația este calmă acum, a raportat agenția de presă AKIpress referindu-se la departamentul de presă al Serviciului de Grăniceri din Kârgâzstan.

Potrivit serviciului de presă, în jurul orei 21:00, ora locală (aproximativ 18:00, ora Moscovei), persoane neidentificate au tras șapte până la opt focuri de armă din partea Tadjikistanului, în regiunea Batken din Kârgâzstan. Se presupune că a fost folosită o pușcă de vânătoare, informează Tass.com.

Șefii posturilor de frontieră din Kârgâzstan și Tadjikistan au sosit prompt la fața locului, convinând asupra acțiunii de căutare a persoanelor implicate. Despre incident au fost informate organele de drept și autoritățile locale din cele două țări. „Începând cu ora 22:30 (19:30 ora Moscovei), situația din această secțiune a frontierei de stat este caracterizată ca fiind stabilă, dar cu elemente de tensiune”, a citat AKIpress Serviciul de Frontieră al Comitetului de Stat pentru Securitate Națională din Kârgâzstan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.