Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCJ Mureș, dotat cu cinci noi concentratoare de oxigen pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu COVID-19

Pinterest
coronavirus

Spitalul Clinic Judeţean (SCJ) Mureş a fost dotat cu cinci noi concentratoare de oxigen Healthtime OC-5 cu senzor O2, destinate tratării pacienţilor infectaţi cu COVID-19, în urma unei donaţii făcute de Asociaţia Rotary Club Miercurea Ciuc şi Gedeon Richter România S.A.

Managerul SCJ Mureş, dr. Ovidiu Gârbovan, a precizat, marţi, că cele cinci concentratoare de oxigen au o valoare de 22.157,8 lei, fiind de un real folos în tratarea cazurilor de infectare cu noul coronavirus.

"Conducerea Spitalului Clinic Judeţean Mureş doreşte să mulţumească pentru această donaţie care vine atât în sprijinul pacienţilor, dar şi în sprijinul angajaţilor, uşurându-le munca, acum când nevoile sistemului sanitar sunt tot mai stringente", a arătat managerul SCJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Până marţi, în judeţul Mureş au fost confirmate 736 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID - 19 (coronavirus), dintre care 651 persoane au fost declarate vindecate şi externate.

Potrivit datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Mureş, 53 de persoane sunt internate cu suspiciune de infecţie cu COVID-19, iar 69 de persoane diagnosticate cu această infecţie au decedat.

DSP Mureş a arătat că, marţi, 1.207 persoane se aflau în autoizolare la domiciliu, sub monitorizarea autorităţilor, iar în spaţiile de carantină din judeţul Mureş sunt 30 persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.