Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat derby-ul cu Dunărea Brăila, în Liga Naţională de handbal feminin

SCM Râmnicu Vâlcea a învins-o pe HC Dunărea Brăila cu scorul de 20-18 (12-13), joi, în etapa a 8-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, ale cărei meciuri au fost găzduite de Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Bucureşti, anunță AGERPRES.

Dunărea a condus la pauză cu un gol (13-12) în acest duel între două reprezentante ale României în cupele europene (SCM în Liga Campionilor, Dunărea în EHF European League).

SCM, cu o apărare mai bună după pauză, s-a desprins la 18-15 (min. 45), dar timp de nouă minute nu a reuşit să mai înscrie, iar brăilencele s-au apropiat la 18-17. Echipa vâlceană a înscris două goluri la rând (20-17, min. 55), iar Dunărea nu a mai marcat decât un gol, deşi a avut avantaj numeric două minute. SCM s-a impus astfel cu 20-18.

Spaniola Mireya Gonzalez a marcat 6 goluri pentru echipa antrenată de Florentin Pera, conaţionala sa Marta Lopez a înscris 4, Zeljka Nikolic 3, Asma Elghaoui 3, Evgenija Minevsakaja 2, Cristina Florica 1, Kristina Liscevic 1.

Pentru Dunărea au punctat Marina Dmitrovic 8 goluri, Maria Kanaval 4, Morena Tamires 3, Elena Dache 2, Aneta Udriştioiu 1.

Citește și: USR-PLUS face implozie: ‘Să-ți fie rușine, Claudiu Năsui. Și?’/ Adversarul lui Clotilde Armand, scos din joc pentru un angajament cu Securitatea!

CS Minaur Baia Mare a dispus de CS Măgura Cisnădie cu 25-21 (11-8). Jovana Kovacevic a fost cea mai bună de la Minaur, cu 8 goluri, Ana-Maria Tănăsie 5, Asuka Fujita 4 etc.

CS Rapid Bucureşti a trecut fără probleme de SCM Craiova cu 23-19 (15-10). De la Rapid, echipă antrenată de spaniolul Carlos Viver, s-au remarcat Eliza Buceschi 7 goluri, Albertina Kassoma 5 şi Alexandra Badea 4. Cristina Zamfir a reuşit 5 goluri pentru craiovence, Cristiana Nica 4, Oana Andrei 4.

Surpriza etapei s-a întâmplat la meciul dintre SCM Gloria Buzău şi CS Activ Prahova Ploieşti, încheiat cu 27-27 (13-10).

Clasament:

1. CSM BucureÅŸti 24 puncte

2. CS Minaur Baia Mare 19 puncte

3. SCM Râmnicu Vâlcea 18 p (7 jocuri)

4. CS Măgura Cisnadie 16

5. SCM Gloria Buzău 13 p (7 j)

6. HC Dunărea Brăila 12 p

7. CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud 12 p

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.