Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCM Râmnicu Vâlcea a revenit în Liga Campionilor: Campioanele României au făcut SHOW cu reprezentanta Germaniei, Bietigheim, scor 34-27

SCM Râmnicu Vâlcea a obținut prima victorie în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, vineri seara, în Sala "Traian", după ce s-a impus contra campioanei Germaniei, Bietigheim, scor 34-27 (20-18).

La primul meci în grupele Ligii Campionilor la Vâlcea, după o pauză de șase ani, elevele lui Florentin Pera au făcut un meci mare și au învins la scor campioana Germaniei, Bietigheim, scor 34-27.

Citește și: Informații despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez! Cum se simte actrița

SCM Râmnicu Vâlcea a înscris nu mai puțin de 20 de goluri în prima repriză, iar româncele aveau un avantaj de două goluri la pauză. În partea secundă, campioana României s-a distanțat pe tabelă, nu a lăsat formația din Germania să se apropie la mai mult de trei puncte, iar rezultatul final a fost 34-27 pentru SCM Râmnicu Vâlcea.

Astfel, SCM Râmnicu Vâlcea a început cu dreptul grupa C din Liga Campionilor, din care mai fac parte Buducnost și Brest. În următoarea rundă, pe 12 octombrie, campioana României va juca în deplasare, contra lui Brest.

Citește și: Marius Budăi iese la rampă! Ce se întâmplă, de fapt, cu cele 400.000 de concedieri

Programul în continuare al campioanei României este: cu Brest (deplasare, 12 octombrie), cu Buducnost (deplasare, 19 octombrie şi acasă, în noiembrie), cu Bietigheim (deplasare, 10 noiembrie) şi cu Brest (acasă, 16 noiembrie).

În grupa B joacă şi vicecampioana României, CSM Bucureşti, alături de Rostov Don, Team Esbjerg, MKS Lublin. Primul meci în deplasare, cu Team Esbjerg, duminică, atunci când va debuta pe banca echipei CSM noul antrenor principal, Adrian Vasile, numit în funcţie după plecarea suedezului Tomas Ryde.

Citește și: Lovitură pentru TVR! Tribunalul București a luat decizia! Contractul cu Dragoș Pătraru a fost reziliat ABUZIV

Primele trei clasate din fiecare grupă se califică în grupele principale, unde se va lupta pentru sferturile de finală şi, ulterior, Turneul Final Four, programat în 9-10 mai 2020, la Budapesta.

Deţinătoarea trofeului este campioana Ungariei, Gyor ETO.

Citește și: Informații despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez! Cum se simte actrița

Duminică, de la ora 17:50, vicecampioana CSM București va juca pe terenul lui Esbjerg, în grupa B.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.